close
Hotel Pella
ΕΣΠΑ Banner
ΕΣΠΑ Banner

Δείτε τη νέα ιστοσελίδα του Hotel Pella

Σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα μας, www.hotelpella.gr η οποία αφενός αναδεικνύει το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο μας, αφετέρου εκφράζει την πρόθεσή μας για αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος των πελατών μας.

Hotel Pella

Το νέο website μας www.hotelpella.gr εμπεριέχει λεπτομερώς όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο επισκέπτης για το ξενοδοχείο μας αλλά και για την πόλη των Γιαννιτσών και την ευρύτερη περιοχή.

 

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει το Hotel Pella, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων που διαθέτουμε και φυσικά μπορείτε να κάνετε online την κράτησή σας. Και αν το ενδιαφέρον σας δεν περιορίζεται στις υπηρεσίες άνετης διαμονής αλλά θέλετε να εμπλουτίσετε την παραμονή σας με γυμναστική, υπηρεσίες ομορφιάς και styling, φροντίδας των παιδιών σας, εξασφάλιση ιατρικών υπηρεσιών, οργάνωση των εκδρομών σας ή ενοικίαση αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις απαντήσεις και πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

Και αν βέβαια ενδιαφέρεστε να οργανώσετε κάποια εκδήλωση, προσωπική (γάμος, βαφτίσια, πάρτι) ή εταιρική (συνέδριο, ημερίδα, σεμινάρια κλπ) το Hotel Pella, διαθέτει τις κατάλληλες αίθουσες, τον εξοπλισμό και την υποστήριξη που θα χρειαστείτε, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο www.hotelpella.gr.

 

Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής διαθέτει εντυπωσιακό slider στην αρχική σελίδα και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στις σελίδες της, από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

 

Καλή περιήγηση στις σελίδες του site μας.